Cine Suntem?

Partidul Bautorilor de Bere este alcatuit din spuma bautorilor de bere din Romania, si reprezinta idealurile consumatorului autentic!
Partidul Bautorilor de Bere a luat nastere ca o reactie fireasca a consumatorilor de bere fata de nedreptatile la care sunt supusi.

Recomandam 700+

litri de bere / an

5+ miliarde

beri consumate anual in Romania

Izvoarele genezei sale sunt:

• Istoria indelungata a consumului de bere al poporului român;
• Traditia exprimarii libere atunci cand esti sub influenta magiei licorii cu spuma alba;
• Tendinta arhicunoscuta de a inlocui apa cu berea;
Magnetul ce polarizeaza in jurul PBB persoane din toate categoriile este puterea de respingere a celor 3 forme de asuprire intalnite frecvent in Romania:
• Dictatura omului faţă de om pe alte considerente decat berea;
• Masurile represive ale statului fata de consumul excesiv de bere;
• Discriminarea si stigmatizarea bautorilor in toate sferele societatii;

PBB este o formatiune apolitica democrata unde optiunile de stanga sau dreapta sunt nesemnificative, singurele importante cu adevarat fiind calitatea si cantitatea si alegerea unei beri blonde ori a uneia brune.
Dreptul de libera alegere a caracteristicilor berii este considerat a fi fundamental!
PBB sustine ca forma de guvernamant puterea cuvantului rostit in carciuma, separarea bautorilor de bere dupa criterii specifice lor, pluralitatea modurilor de consum si diversitatea recipientelor destinate transportului sau consumului de bere.
PBB recunoaste si respectă Constituţia promovata de catre bautorii de bere.
PBB propune un model de societate bazat pe drepturile si libertăţile democraţiei, solidarităţii si umanismului celor ce actioneaza in urma sau cu scopul consumului de bere, a respectului faţă de persoana ce sta la aceeasi masa cu tine.
Calitatea superioară a vieţii oamenilor este garantata de PBB prin respectarea tuturor legilor ce duc la un consum de bere fabricata din materie prima de cea mai buna calitate.
PBB urmăreste consolidarea democraţiei in consumul de bere, care sa implice cetatenii tarii indiferent de gradul lor de cultura si civilizatie.
PBB considera ca progresul economic si social al tarii este posibil prin crearea tuturor conditiilor ce duc la un consum mai mare de bere pe cap de locuitor.
PBB vrea ca implementarea statului de drept sa se faca printr-un consum ridicat de bere.
PBB este deschis dialogului si colaborarii cu orice partid din interiorul ori din afara granitelor tarii, atat timp catnu este impietat consumul de bere.
Partidul Bautorilor de Bere urmăreste popularizarea tuturor tipurilor de bere la nivelul societatii in ansamblul sau, militand pentru pluralismul consumatorilor, indifferent de gusturi, statut, religie ori rasa.